D'aquí no passa

Bàsquet

Publicat el 7/nov/08 per Mercè Montcusí

Els nois de la UESC reben aquest dissabte el Pineda, després d'una nova derrota contra el Castellar a la darrera jornada de la Copa Catalunya. Una victòria contra els del Maresme serviria per escurçar la distància amb la permanència.

Si la setmana passada la victòria contra el que llavors era el penúltim classificat era obligada, aquesta setmana continua sent vital contra un altre rival directe que ocupa la part baixa de la taula. El Pineda ve de rebre un cop dur contra el segon classificat, el Sant Andreu, però la situació dels santcugatencs és més crítica donat que encara no han aconseguit cap victòria a la competició.

El tècnic, David Lizano, comenta l'estat dels dos conjunts.


David Lizano

És un equip que està fet per estar a la zona alta, però només han aconseguit dues victòries. Nosaltres tenim moltes dificultats per aconseguir la victòria, estem en un moment difícil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els vermell-i-negres compten amb la baixa d'Agustí Morales, que es va lesionar la jornada passada del tormell, i en principi té per un o dos mesos.
El partit de la UESC contra el Pineda serà aquest dissabte a les set de la tarda (19:00) al Pav 1de la Rambla del Celler.