La imatge de millora no dóna la victòria

La UESC perd 76-68

Bàsquet

Publicat el 12/mar/09 per Mireia Puente

La UESC de bàsquet cau derrotada 76-68 en el partit ajornat amb el Sant Adrià. Els de David Lizano, que demostren una millora en el seu joc, tenen dos dies per preparar la visita al Pineda, quart classificat de la Copa Catalunya.

Al descans els vermell-i-negres guanyaven 28-31. Tot i no ser un aventatge còmode, els santcugatencs han plantat cara al Sant Adrià, sisè classificat, durant tota la primera part.
L'emoció del matx ha arribat quan faltaven 3 minuts per acabar l'enfrontament. Els santcugatencs, perdent d'onze, han escurçat distàncies i han arribat a situar-se a 4 per l'empat. Finalment però, dues errades greus han condemnat la UESC a perdre 76 a 68.

Tot i la derrota el president de la UESC, Xavier Salvat, valora la imatge del conjunt santcugatenc.

Xavier Salvat

Vam tenir opcions de guanyar el partit.

Amb aquesta desfeta els de David Lizano segueixen cuers a la Copa Catalunya. Diumenge els vermell-i-negres visiten el Pineda, quart classificat. Els santcugatencs hauran d'intentar vèncer per abandonar el descens directe i situar-se en les places de promoció per la permanència.