Adéu a Copa Catalunya

La UESC ha perdut la categoria

Bàsquet

Publicat el 23/mai/09 per Marta Tutusaus

La UESC ha perdut la categoria. Els vermell-i-negres cauen 47 a 61 contra el Sagrada Família Claror en un partit d'alts i baixos que sentencia el descens. Amb aquesta derrota els santcugatencs són un nou equip de Primera Catalana després d'una temporada de mals resultats.

La victòria era clau per als santcugatencs si volien forçar un tercer matx per tenir opcions de jugar l'any vinent a Copa Catalunya, però no ha estat possible. Els de David Lizano han jugat tensos i dispersos i això s'ha vist reflectit en el joc i en el resultat.

En un inici, el partit ha estat molt igualat. Ambdós equips han sortit a la pista a jugar, però han comès petites errades tant en defensa com en atac. Els santcugatencs estaven desconcentrats i això ho han aprofitat els rivals per avançar-se al marcador. S'ha arribat al descans amb un resultat de 18 a 24.

A la represa, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica. El Sagrada Família ha estat superior i s'ha imposat als vermell-i-negres. El conjunt local ha continuat amb un joc irregular, però amb opcions de remuntada fins al final. El bon encert dels rivals des de la línia de tres ha fet que es distanciessin al marcador i s'emportessin el triomf. Resultat final: 47 a 61.

El tècnic santcugatenc, David Lizano, creu que l'equip ha jugat pressionat per la situació.

David Lizano

Hem estat molt per sota del nostre nivell. Fins aquí hem arribat i n'hem d'estar orgullosos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb aquesta derrota, els vermell-i-negres, molt desmoralitzats, ja no tenen cap opció de salvar la categoria. La temporada vinent tindran una nova oportunitat per lluitar per tornar a Copa Catalunya.