La UESC ja coneix els rivals d'aquesta temporada

La UESC en un partit de la temporada passada

Bàsquet

Publicat el 20/ago/09 per Alex Fabrega

La Unió Esportiva Sant Cugat ja coneix els rivals de la nova temporada que comença al grup dos de la Primera Catalana. El primer partit el disputarà contra el River Andorra el 19 de setembre. L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, creu que els ha tocat el grup més complicat i que els grans rivals seran els Lluïsos de Gràcia, el Sagrada Família Claror i l'IPSI.

La Unió Esportiva Sant Cugat començarà la pretemporada el proper dijous amb els primers entrenaments i disputarà quatre partits de preparació abans de començar la temporada. El primer serà contra el Grup Barna de la Segona Catalana el 30 d'agost a Sant Cugat. El 6 de setembre s'enfrontaran amb el SESE amb el camp encara per determinar, el dia 11 al camp del Sabadell que juga al grup 1 de la mateixa categoria i el 13 acabaran els partits de pretemporada contra l'Artés, equip de Copa Catalunya. L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, analitza el seu equip de cara la temporada que comença.

Marc Guillem

Podem fer un grup molt competitiu i de la casa que tard o d'hora farà pujar el nivell del club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El primer equip de la UESC ha obtingut cinc noves incorporacions que han pujat de la categoria júnior. El complicat calendari del mes d'octubre marcarà els objectius de l'equip.