Una nova derrota del CB Mira-sol

Imatge del planter del CB Mira-sol

Bàsquet

Publicat el 31/oct/10 per Carlos Catalan

El Club Bàsquet Mira-sol cau derrotat a casa davant el Sant Quirze (53-70) en el partit corresponent a la setena jornada de Segona Catalana al Pav 2 de la Rambla del Celler. Amb aquesta derrota els mirasolencs sumen set partits sense conèixer la victòria.

El primer quart del partit els locals han aconseguit avançar-se al marcador fins arribar a una diferència favorable de 7 punts. Al segon període els rivals s'han apropat al marcador i fins i tot han capgirat el marcador abans d'arribar al descans.
A la represa el conjunt rival ha dominat amb claredat el partit i els locals han fet moltes errades que han sentenciat el partit. El Sant Quirze tampoc coneixia la victòria abans del partit contra el Mira-sol. El proper partit dels mirasolencs és a la pista del Barberà, el cinquè classificat del grup 3 de la Segona Catalana.