Matagegants

Bàsquet

Publicat el 18/des/10 per Pedro Miserachs

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina guanya (69-42) el Terrassa B en el millor partit de la temporada de les santcugatenques. Les egarenques, que arribaven invictes al PAV-1, no han pogut amb una UESC que ha mostrat molta intensitat sobre la pista i un gran encert en els minuts decisius del partit.

Espectacular el partit de les noies de Leandro Nahmanovic que han fet un partit impressionant tant en defensa com en atac contra un Terrassa que ha perdut així el primer partit de la temporada després d'11 jornades. Els dos primers quarts han estat molt igualats i amb alternatives constants en el marcador, s'ha arribat a la mitja part amb un resultat (26-24) a favor de la UESC.

En el segon temps, el partit ha continuat amb la mateixa tònica i ha estat al final del tercer quart quan les santcugatenques han començat a agafar avantatge en el marcador aprofitant els minuts de desconcert visitant. Així, poc a poc, les vermell-i-negres han obert un forat insalvable pel Terrassa B i s'ha arribat al final del matx amb victòria per la UESC per 27 punts de diferència (69-42).

L'entrenador de la UESC femenina, Leandro Nahmanovic, creu que el seu equip ha demostrat que és capaç de guanyar a qualsevol.

Leandro Nahmanovic

Esperàvem guanyar, però no d'aquesta manera i demostrant que podem ser un gran equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Amb aquesta victòria les santcugatenques finalitzen l'any a la part alta de la taula amb set victòries i quatre derrotes.