El tercer quart sentencia la UESC

Imatge d'arxiu

Bàsquet

Publicat el 5/mar/11 per Mireia Puente

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (78-63) davant el Gavà en un matx en el qual els santcugatencs han plantat cara els dos primers períodes. La falta d'encert de cara a cistella en els dos últims quarts han sentenciat els de Marc Guillem a encadenar una nova derrota.

Els vermells-i-negres han sortit amb molta intensitat al terreny de joc. De fet, al descans el marcador mostrava una clara igualtat entre els dos conjunts (31-30).
A la represa les coses han canviat i el Gavà ha fet un parcial de 7-0, fet que els ha permès distanciar-se suficientment per complicar el matx a la UESC. De la seva banda els santcugatencs no han pogut reaccionar i la manca d'efectivitat més la impaciència de remuntar ha sentenciat els santcugatencs.
El segon tècnic de la UESC, David Martín, explica les claus de la derrota.

David Martín

Hem tingut problemes en l'anotació del tir lliure i en l'anotació del tir exterior. Hem perdut moltes pilotes per la precipitació i això ha provocat que la diferència s'anés eixamplant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Amb aquesta derrota els santcugatencs continuen a la baixa de la taula. La propera jornada la UESC rep el Salou, situat a la 14a plaça del grup 2 de Primera Catalana.