Una gran UESC aconsegueix la victòria a Cervera

Imatge d'arxiu de la UESC femenina

Bàsquet

Publicat el 12/mar/11 per Pedro Miserachs

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina (UESC) guanya a domicili (60-72) el Cervera i continua a la part alta de la classificació de la Segona Catalana. Les santcugatenques han començat malament però poc a poc s'han fet amb el control del partit i s'han endut la victòria d'una pista molt complicada com és la del Cervera.

Bon partit de les santcugatenques que tot i les baixes han sabut adaptar-se a les exigències del matx. El Cervera ha començat molt fort arribant a tenir diferències de fins a 11 punts, però amb el pas dels minuts les noies de Leandro Nahmanovic s'han fet fortes a la pista arribant al descans un punt per sobre en el marcador (29-30).

En el segon temps les santcugatenques han trencat el partit i s'han possat amb una diferència màxima de 13 punts. Malgrat Leandro Nahmanovic ha tingut que fer canvis per lesions de les seves jugadores, el seu equip no s'ha resentit i ha aconseguit una important victòria (60-72).

L'entrenador de la UESC femenina, Leandro Nahmanovic, valora el treball de les seves jugadores que han sabut adaptar-se a la baixes.

Leandro Nahmanovic

Hem tingut uns moments de baixada anímica i física i hem hagut de tirar endavant i estem molt contents.

La propera jornada les santcugatenques reben el Torelló B equip de la part baixa de la classificació.