Claret injectarà competitivitat i aplom a la UESC

Imatge del partit d'aquest ajornada

Bàsquet

Publicat el 15/mar/11 per Mireia Puente

Competitivitat i aplom. Aquests són els dos elements que el nou tècnic del conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), Pep Claret, intentarà aportar a l'equip. Claret ha lloat la tasca de l'extècnic Marc Guillem i ha explicat a Cugat.cat que aprofitarà la base que Guillem ha construït al llarg de la temporada.

Amb el partit d'aquesta jornada davant el Salou, en el qual Pep Claret ha debutat amb victòria (75-71), el nou tècnic de la UESC ha pogut analitzar el joc dels seus nois per saber quins aspectes cal mantenir i quins cal intentar corregir per tal d'acabar la temporada de la millor manera possible.

Claret, que valora positivament la tasca realitzada fins ara per Marc Guillem, considera que el que cal injectar a l'equip és una dosi de competitivitat i d'aplom.

Pep Claret

Amb la base que va fer el Marc, que era molt bona, intentar donar el puntet de competitivitat i d'aplom que els falta. També alguns retocs tàctics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La victòria d'aquesta jornada els situa en 11a posició de Primera Catalana amb un balanç de nou victòries i 14 derrotes. Pep Claret té sis jornades, fins que acabi la temporada, per aconseguir l'objectiu de deixar l'equip a la zona tranquil·la de la taula.