Dos de dos

Bàsquet

Publicat el 19/mar/11 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç (89-66) el La Parròquia de Vilanova i la Geltrú, i encadena la segona victòria consecutiva en els dos primers partits de Pep Claret a la banqueta santcugatenca. Malgrat un inici irregular, els vermell-i-negres han acabat imposant el seu encert i la seva intensitat i han pogut vèncer per una còmoda diferència. El tècnic visitant ha estat expulsat del partit després de les reiterades queixes als àrbitres.

Els primers minuts de joc han estat per oblidar. Malgrat la intensitat dels dos equips, tant santcugatencs com vilanovins es mostraven erràtics en la selecció i execució de les opcions. Tot i això, la UESC ha dut la iniciativa i ha afinat el seu comportament ofensiu, agafant una distància còmoda en el marcador. L'expulsió de l'entrenador del La Parròquia, després de nombroses queixes per les decisions arbitrals, ha col·laborat a augmentar l'avantatge local, que s'ha anat ampliant també a la segona part. Tot i que els vilanovins han intentat una tímida remuntada a l'inici del tercer quart, ha estat la UESC la que ha imposat el seu ritme i ha acabat jugant uns darrers minuts molt còmodes. El tècnic de la UESC, Pep Claret, s'ha mostrat molt satisfet amb el joc del seu equip.

Pep Claret

Ha estat un partit que hem jugat a un nivell defensiu superior al de la setmana passada.Esetm en el camí de sortir de la zona de promoció de permanència.

Aquesta victòria serveix als santcugatencs per seguir apropant-se a la preuada desena plaça, que posseeix a dia d'avui el CN Sabadell i que atorga la salvació directe. Per seguir apropant-se el camí passa, la jornada vinent, per la pista del Basquet Ribes.