El tàndem Lizano-Martín serà l'encarregat de dirigir la UESC

Imatge d'arxiu de la UESC

Bàsquet

Publicat el 21/jun/11 per Mireia Puente

El tàndem format per David Lizano i David Martín serà l'encarregat de dirigir el conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) la propera temporada. El conjunt, que ha perdut la categoria, militarà a Segona Catalana amb l'objectiu de tornar a Primera.

El club confia en els dos tècnics per assolir el retorn a la Primera Catalana. David Lizano ja es va fer càrrec del primer conjunt quan va baixar a Segona Catalana i va aconseguir situar-lo a Copa Catalunya. El president de la UESC, Xavier Salvat, analitza el nou cos tècnic del conjunt sènior.

Xavier Salvat

Hem considerat que la millor manera de portar l'equip és aquest tàndem. Les qualitats comunicatives del David fan que tingui la qualitat de primer tècnic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Salvat també ha parlat de la plantilla vermell-i-negra. A hores d'ara, el club està treballant molt en aquest aspecte, però encara no hi ha novetats.

Xavier Salvat

S'està treballant moltíssim però encara no tenim res decidit. Esperem fer una plantilla competitiva amb bons jugadors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






L'enitat santcugatenca compta amb els mesos d'estiu per acabar de formar el conjunt, que la temporada que ve militarà a Segona Catalana amb l'objectiu d'assolir l'ascens.