El Club Bàsquet Mira-sol cau per la mínima contra el Terres i Parets

Imatge d'arxiu

Bàsquet

Publicat el 6/nov/11 per Pedro Miserachs

El Club Bàsquet Mira-sol cau derrotat (56-57) contra el Terres i Parets a la vuitena jornada del grup 1 de Tercera Catalana. Els mirasolencs han tingut un avantatge de fins a 10 punts en el tercer quart, però no han pogut mantenir aquesta diferència i han perdut per la mínima.

Els mirasolencs i els de Sant Fruitós de Bages han arribat al matx empatats a la classificació. Els dos equips han demostrat la igualtat a la pista durant els dos primers quarts. En el tercer quart, el Club Bàsquet Mira-sol ha trencat la igualtat dels dos primers agafant un avantatge de fins a 10 punts. Finalment l'equip mirasolenc ha acabat cedint l'avantatge i els visitants han anat remuntant poc a poc per acabar guanyant per un punt (56-57).

L'entrenador del CB Mira-sol, Jordi Pigem, comenta la derrota que han patit en els darrers minuts.

Jordi Pigem

Un resultat i un partit ajustat. En el tercer quart hem tingut un avantatge de 10 punts, però no els hem sabut mantenir.