Problemes en el joc interior per a la UESC

La UESC té problemes al joc interior

Bàsquet

Publicat el 10/nov/11 per Dani Aguilà

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) acumula baixes importants en el joc interior i això pot suposar un seriós problema per al conjunt de David Lizano. Amb Manu Grosse encara a l'estranger i amb l'absència de Kevin Puigbó, la plantilla santcugatenca es veu reduïda a nou jugadors i amb només dos de perfil clarament interior, Jordi Pons i Sergio Clemente.

Tot i la gran trajectòria que estan duent a terme els nois de David Lizano, la plantilla és més curta que mai i això pot pesar a les cames d'una línia en concret, la interior. La temporada va començar amb tan sols deu jugadors disponibles atesa la situació de Manu Grosse. El pivot santcugatenc es troba a l'estranger per motius laborals i no tornarà fins passades les vacances de Nadal. El cas de Kevin Puigbó és diferent, ja que Lizano no pot disposar dels seus serveis per motius personals.

Això obliga a l'entrenador de la UESC a jugar amb només dues peces interiors amb fitxa del primer equip. La nota positiva és l'excel·lent rendiment que estant sumant tant Jordi Pons, un dels pivots més determinants de la categoria, i Sergio Clemente, que s'ha adaptat ràpidament a Copa Catalunya i està sent una peça clau de la UESC. Aquesta mancança ja ha obligat Lizano a convocar el jugador del júnior Oriol Bernadí, que de moment ha disputat quatre partits.