La UESC cau a casa contra el Barça i perd credencials

Bàsquet

Publicat el 26/nov/11 per Dani Aguilà

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (59-68) a casa contra el Barça Club Bàsquet Santfeliuenc i suma la setena derrota en les deu jornades disputades al grup 2 de Primera Catalana. Les de Leandro Nahmanovic han anat a remolc durant tot el partit. La clau del matx ha estat la falta de control en el rebot defensiu, donant a les blaugrana segones i terceres opcions que no han desaprofitat.

Les vermell-i-negres han sortit fredes a la pista i el Barça ha pogut treure una distància que ha suposat una llosa per les de Leandro Nahmanovic. Al segon quart el joc santcugatenc ha millorat i s'ha fet més efectiu, tot i no mostrar una bona circulació de pilota ni un joc regular. Instants abans de la mitja part Raquel ha fet un triple que capgirava el partit per primera vegada, però a la segona part el rebot ha condemnat la UESC. Les santfeliuenques han aprofitat les facilitats donades per les vermell-i-negres, que han regalat segones i terceres opcions de tir. La manca d'encert també ha condemnat les de Leandro Nahmanovic, que afirma que cada partit hi ha petits problemes que es repeteixen.

Leandro Nahmanovic

Cometem molts errors, petits però molt repetits, i no som capaços de corregir-los. Tenim un problema.

A les acaballes del matx el resultat es presentava igualat, però de nou el desencert en el rebot ha permès el Barça endur-se la victòria. Amb aquesta derrota contra el que era un rival directe, la UESC es complica la situació a la taula i cau encara més a les posicions de promoció de descens.