El Club Bàsquet Mira-sol marxa de vacances amb una contundent victòria contra el Sant Pere

Bàsquet

Publicat el 18/des/11 per Dani Aguilà

El Club Bàsquet Mira-sol passa per sobre del Sant Pere Terrassa (88-47) i arriba a l'aturada hivernal del grup 1 de Tercera Catalana fora del descens. La intensitat defensiva dels locals els ha dut a controlar el marcador des del primer minut finalitzant el matx amb un avantatge de 41 punts.

Els de Jordi Pigem no han donat opció als visitants en cap moment i han demostrat la seva superioritat en totes les facetes del joc. Més efectius en atac i amb més intensitat defensiva, els egarencs no han pogut penetrar una defensa molt ben trenada. A la mitja part els locals ja superaven els visitants per 20 punts, i al tercer quart, lluny de relaxar-se, el CB Mira-sol ha sortit encara més intens. El tercer període ha registrat un parcial de 25 a 6 a favor dels mirasolencs, que han sentenciat en un matx fàcil. El tècnic dels taronges, Jordi Pigem, es mostra satisfet per marxar a les vacances nadalenques amb aquesta victòria.

Jordi Pigem

La sensació que ens emportem és important, és la que ens quedarà fins que tornem de vacances.

Amb aquest triomf els santcugatencs conclouen aquest primer tram de temporada fora de la zona de descens però amb la vista posada a evitar la promoció de permanència. A la següent jornada, que es jugarà la tercera setmana de gener, els mirasolencs visiten la pista del Sallent, tretzè classificat.