El CB Mira-sol remunta 17 punts en contra en un gran tercer quart

Bàsquet

Publicat el 22/gen/12 per Pedro Miserachs

El CB Mira-sol guanya (80-69) el Regina Carmeli a la 15a jornada del grup 1 de Tercera Catalana. Els mirasolencs han mantingut la dinàmica de les darreres jornades, començant molt fluixos i reaccionant quan han vist perillar el partit. Els de Jordi Pigem han acabat guanyant per 11 punts.

La clau del partit ha estat en el tercer quart, en què els santcugatencs han fet un parcial de 24 a 5 que ha servit per donar la volta a un partit que tenien coll amunt. Els mirasolencs perdien per 17 punts al final del segon quart, però després del descans ha arribat una reacció que ha servit per donar la volta a un mal inici per acabar guanyant per 11 punts de diferència.

El segon entrenador del CB Mira-sol, Héctor Marsè, creu que aquesta relaxació inicial del seu equip ja fa unes quantes jornades que es produeix.

Héctor Marsè

Els jugadors no s'activen fins que no veuen que estan perdent. Aquest cap de setmana hem tingut errors de concentració.

Amb la victòria els mirasolencs se situen a la vuitena posició i la següent setmana tornen a jugar com a locals i s'enfronten a La Roda.