La UESC es nega a despertar del somni amb una nova victòria

Bàsquet

Publicat el 5/mai/12 per Dani Aguilà

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) supera (60-53) el Sant Andreu i segueix lluitant per fer el miracle i mantenir-se a Primera Catalana. Les santcugatenques s'han mostrat serioses des del principi, amb una defensa zonal que està donant molt rendiment a Raúl Lorenzo, en atac han estat pacients per anotar i han controlat el ritme del matx. Amb aquesta victòria la UESC segueix depenent de sí mateixa per salvar-se i resta a una victòria del playoff per la permanència.

La UESC ha seguit el mateix patró a l'inici del matx que l'ha dut a guanyar els tres darrers partits a casa. Una defensa zonal des del primer minut i serenitat, ordre i paciència en atac, cercant combinacions als punts dèbils visitants. Això ha permès que agafessin ràpidament un avantatge que rondava els 10 punts i que ja no han deixat anar en pràcticament tot el partit. L'únic punt en què les rivals, amb menys recursos, han estat superiors en certes fases del partit ha estat en el rebot, que donava opcions de segones i terceres opcions de cistella. La mitja part ha arribat amb una distància de 10 punts, i a la represa les santcugatenques han seguit serioses darrere i han pujat un graó la intensitat a la part ofensiva, fet que els ha donat una distància de 16 punts. Ara bé, un parcial de 0-8 ha apropat les visitants i el partit ha entrat en una dinàmica d'imprecisions i moltes faltes, amb contactes i moments de tensió. La UESC s'ha sabut sobreposar a les circumstàncies, i un triple de Raquel ratificava el bon moment local. Al darrer quart els moments de tensió han tornat i les de Lorenzo han lluitat per mantenir les ditstàncies, acabar-se enduent la victòria i situar-se a només una de l'elimantòria per la salvació. L'ajudant tècnic de la UESC, Andrea Martínez, explica el moment de l'equip.

Andrea Martínez

L'equip està molt bé, hem perdut un de quatre i això és molt positiu, hem trobat un equip constant, sense fallar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest triomf és el cinquè de la temporada i col·loca les santcugatenques a només un del CB Corbera, penúltim classificat. Quan manquen només dues jornades la UESC depèn de sí mateix per salvar-se. Ha de guanyar a la pista del Roser o esperar que el CB Corbera perdi a casa contra el CB Sant Just a la penúltima jornada. En aquest cas, l'opció d'arribar a playoff per la permanència es jugaria a un dramàtic últim partit a casa que enfrontaria UESC-CB Corbera al pav1 de la rambla del Celler.