La UE Sant Cugat es refà de la derrota contra el CB Salt i es manté invicte a casa

Bàsquet

Publicat el 10/nov/12 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) oblida la derrota de la setmana passada amb una victòria treballada (84-67) contra el Masnou Basquetbol. Després d'un primer quart gris, els santcugatencs han millorat la cara al segon i han completat una bona segona meitat per acabar enduent-se el triomf amb facilitat. Guiu Vilanova ha brillat en el seu primer partit com a local, i els de David Lizano mantenen així la segona posició al grup 2 de Copa Catalunya.

No hi ha millor manera de recuperar sensacions que amb una victòria, i la UESC ha hagut de treballar de valent per aconseguir-ho. Els santcugatencs han fet un primer quart gris, es mostrava desdibuixat. Els vermell-i-negres han sortit poc intensos, deixant molts espais en defensa, i el Masnou anotava amb facilitat, trobant opcions assequibles de bàsquet a través de situacions de bloqueig i continuació i portes enrere. Al segon quart s'ha redreçat el rumb, amb aportació destacada de Guiu Vilanova. El nou base de la UESC, que debutava al pav 1 de la rambla del Celler, ha dut tensió i intensitat i més claredat en atac, faceta en què la UESC es trobava poc efectiva. Els vermell-i-negres han augmentat el nivell defensiu, i han eixugat els 10 punts de diferència per acabar dos punts per davant a la mitja part.

A la represa els santcugatencs han sortit molt més agressiu, joc que han igualat els visitants. El matx ha entrat en un punt boig en què els locals s0'han vist afavorits, agafant una renda de 8 punts. La UESC s'ha cregut la seva superioritat, ha crescut des de la defensa i ha superat els 10 punts de distància. L'inici de l'últim quart l'ha protagonitzat el colegiat, amb decisions que els d'el Masnou han criticat efusivament. La UESC ha acabat de trencar un matx que ja havia encarrilat, i el tram final només ha servit per una mala notícia. Sergio ha caigut malament i s'ha lesionat al genoll esquerre. El tècnic de l'equip, David Lizano, destaca la importància de la victòria.

David Lizano

Ens ha costat, han jugat molt bé, crec que hi ha mèrit del rival. A la segona part hem jugat 15 minuts excel·lents i li hem donat la volta al partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Aquesta victòria deixa enrere la derrota patida la setmana passada a la pista del CB Salt, i manté la UESC a la segona posició. La propera jornada els santcugatencs visiten el CB Mollet B.