La Unió Esportiva Sant Cugat suma la vuitena victòria contra el Barberà

Bàsquet

Publicat el 24/nov/12 per Dani Aguilà

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'emporta una treballada victòria davant el Baricentro Barberà (77-73) a l'onzena jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els de David Lizano no s'han desenganxat en cap moment d'uns barberencs lluitadors que han anat tot el partit per darrere en el marcador, però a distàncies molt curtes. Dos triples de Guiu Vilanova al tram final han sentenciat la vuitena victòria de la UESC al grup 2 de Copa Catalunya.

El primer quart ha mostrat la tònica que duria el matx. La UESC ha sortit com un coet, amb un parcial contundent (8-0) que el Barberà ha contrarrestat, i el matx ha passat a jugar-se en alternatives ofensives i defensives sense que ningú tingués el control del partit. Roger Dam ha liderat l'anotació local en aquest primer període, i en el segon la irregularitat ha seguit regnant en el partit. La UESC ha variat la seva defensa, optant per una possibilitat que Lizano no acostuma a fer servir, una defensa zonal. Això ha minimitzat l'activitat ofensiva rival, però un problema desfeia tota bona acció defensiva local. Els santcugatencs tenien seriosos problemes per controlar el rebot defensiu, sobretot per la bona càrrega del rebot ofensiu de Larry Ewulu. L'exjugador de la UESC ha tornat al pav 1 de la rambla del Celler demostrant la seva maduresa i domini sota els taulells de Copa Catalunya. Després del descans, al qual s'ha arribat amb una renda local de dos punts, la defensa zonal de la UESC mostrava escletxes que els visitants han aprofitat per fer parcials (0-7) que els ha col·locat dos punts per sobre. La igualtat ha durat fins al final del partit, en què un home ha definit la que ha estat la vuitena victòria de la UESC. Guiu Vilanova ha justificat el seu fitxatge amb dos triples determinants, un amb falta incorporada, i ha sentenciat el partit. El tècnic vermell-i-negre, David Lizano, recorda l'alt nivell de la competició.

David Lizano

Copa Catalunya és una competició molt complicada, acabem de jugar contra un equip que porta 3-8 però que avui han jugat a un nivell molt alt, ens ha costat molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquesta és la vuitena victòria de la Unió Esportiva Sant Cugat, que manté la segona posició, a dos jornades que es determini quins equips jugaran la Copa Federació. La UESC haurà de mantenir el segon lloc per competir-hi, i abans jugarà contra el CB Prat a domicili i contra el CB Santa Coloma al pav 1 de la rambla del Celler.