La UESC decideix fer un canvi de cicle i prescindeix de Lizano

Lizano no continuarà dirigint el sènior de la UESC

Bàsquet

Publicat el 16/mai/13 per Carme Reverte

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) prescindeix del fins ara entrenador del primer equip, David Lizano, que deixarà l'entitat després de 10 anys. La decisió respon, segons informa el club, a un canvi de cicle en el projecte esportiu. El director tècnic de l'entitat, Sergi Sànchez, assegura que 'ha estat una decisió molt madurada que ha comptat amb el vist-i-plau dels responsables de l'àrea tècnica de la Junta' i agraeix a Lizano tot el que ha fet per l'entitat durant aquests anys.

L’equip sènior masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat deixarà d’estar en mans de David Lizano la propera temporada. Segons el Director Tècnic de la UESC, Sergi Sànchez, 'estem engegant un projecte esportiu nou i busquem noves perspectives i sinèrgies'.

Al llarg dels darrers 10 anys, David Lizano ha dut a terme diverses tasques dins la UESC. En aquest sentit, Sànchez ha manifestat que 'li volem agrair tot el que ha fet per aquest club' i afegeix que 'els seus coneixements i el seu estil ens han fet més grans i millors'.

Sergi Sanchez

Volem incorporar gent nova que ens aporti il·lusió. Volem agrair-li al David Lizano els seus anys aquí, ha estat una persona molt important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Ara, el club busca el recanvi de Lizano a la banqueta del primer equip per a la temporada que ve.