Dorio (UESC): 'La intenció és comptar per l'any vinent amb Quique Rodríguez'

Xavi Dorio inicia un nou repte a la secció femenina de la UESC / Font: UESC

Bàsquet

Publicat el 18/mai/13 per Ignasi Quintana

El nou coordinador general de l'àrea femenina de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), Xavi Dorio, assegura en una entrevista a Cugat.cat que des del club es té la predisposició de comptar per la temporada vinent amb l'actual tècnic del sènior vermell-i-negre, Enrique Rodríguez, però que encara no està del tot tancada la renovació. Dorio, d'àmplia experiència, arriba al club amb una aposta perquè les decisions es prenguin amb el màxim sentit comú possible pel benefici de l'entitat.

La Unió Esportiva Sant Cugat té la intenció d'enfortir la secció femenina. Per fer-ho la UESC ha fitxat a l'experimentat entrenador Xavi Dorio, que exercirà el càrrec de coordinador general de l'àrea femenina. Després de la bona temporada que ha fet el sènior femení del club santcugatenc amb l'ascens a Primera Catalana, la continuïtat del bloc de la plantilla i del tècnic, Enrique Rodríguez, són un dels temes principals que s'estan tractant des de fa dies i en les pròximes setmanes. Dorio ha comentat que tant el director tècnic de la UESC, Sergi Sánchez, i ell tenen previst que Rodríguez segueixi una temporada més dirigint el sènior vermell-i-negre, però depèn del mateix Rodríguez.

Xavi Dorio

Tant jo com el director tèncic ens hem reunit vàries vegades amb el Quique. Tenim les condicions que tenim i hem de ser curosos de no pasar-nos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa a quina és la filosofia que ha de seguir la UESC en els pròxims anys, el nou coordinador general femení explica que el més important és mantenir aquelles coses que s'han fet bé en els darrers anys i apostar per la formació amb un punt de competitivitat.

Xavi Dorio

Sempre s'apostarà per la formació. Evidentment, però, estem en un esport competitiu. La prioritat serà la formació sense renunciar a la competitivitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des de la junta directiva de l'entitat vermell-i-negre es deixa constància que 'l'arribada de Dorio respon a l'estratègia del club de reforçar les categories femenines'. Dorio és entrenador des de l'any 1993 i ha passat per diferents equips, com l'Escola Pia Sabadell, CB Salesians Sabadell i Club Natació Sabadell, entre d'altres.