La UESC s'enfronta a l'Almeda en l'anada de semifinals de Segona Catalana

La UESC lluitarà per ser a la final de Segona Catalana

Bàsquet

Publicat el 24/mai/13 per Dani Aguilà

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) disputa el primer assalt de les semifinals de Segona Catalana contra el Basket Almeda, líder del grup 3. Les santcugatenques, que han acabat en primer lloc del grup 4, s'enfrontaran a un rival que augmenta el seu potencial quan compta amb les jugadores junior. Els primers 40 minuts de l'eliminatòria, que es resoldrà a Cornellà, es duran a terme aquest dissabte a un quart de vuit a l'Escola Europa.

La UESC és a 80 minuts de ser a la final de Catalunya de Segona Catalana. Les d'Enrique Rodríguez jugaran l'anada com a locals, però sense jugar a la seva pista. Això s'entén pel Campionat d'Espanya infantil de voleibol, que omple els pavellons de la Rambla del Celler. Així, les vermell-i-negres rebran l'Almeda a les instal·lacions de l'escola Europa, això sí, en horari habitual, un quart de vuit de la tarda. La UESC ha de tenir en compte un factor que encara no ha viscut aquesta temporada, i és saber que el partit no acaba a Sant Cugat sinó que s'allargarà 40 minuts més a Cornellà. En qualsevol cas, el tècnic de les santcugatenques, Enrique Rodríguez, assegura que ell començarà a pensar en el partit de tornada un cop s'acabi el d'aquest dissabte, i que l'eliminatòria comença igualada.

Enrique Rodríguez

Sí i no, has de jugar de la mateixa manera que jugues sempre, i quan has acabat pots començar a pensar en l'altre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Basket Almeda ha acabat la fase regular en primera posició del grup 3, i amb uns números fins i tot millors que els de la UESC. Només una derrota han patit les noies de Javi Torralba, tot i que l'equip que més ha mantingut la condició d'invicte ha estat el vermell-i-negre. En qualsevol cas, l'aposta de les de Cornellà passa per la defensa, amb una plantilla que tindrà un augment de qualitat en poder comptar amb les jugadores júniors per a aquesta eliminatòria, tal com ho afirma Torralba.

Javi Torralba

El meu equip arriba força bé, proposem un bàsquet diferent al seu, fer els partits molt llargs. Tenim la sort de comptar amb les júniors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ambdós equips tenen ja l'ascens a la butxaca, de manera que la fase final del campionat de Segona Catalana pot suposar la cirereta del pastís a dues temporades exitoses.