La junta directiva del Qbasket Sant Cugat presenta el seu ambiciós projecte

Qbasket Sant Cugat neix amb embranzida

Bàsquet

Publicat el 23/mai/13 per Dani Aguilà

El CB Mira-sol es refunda en el Qbasket Sant Cugat amb la intenció d'ampliar les seves fronteres i erigir-se com una entitat de bàsquet per a tot Sant Cugat. El president del club, Quique Aranda, i la junta directiva del nou Qbasket han presentat el seu ambiciós projecte aquest dijous a la Casa de Cultura, en què s'ha pogut veure la nova imatge de l'entitat, les noves equipacions i s'ha anunciat, entre d'altres iniciatives, la creació d'un torneig 3x3 que pretén ser un referent a nivell català. A l'acte ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha donat suport efusivament al nou rumb de l'entitat.

El que va començar sent un club destinat a satisfer les necessitats d'un barri, el CB Mira-sol, ha crescut i s'ha convertit en una entitat amb exigències, infraestructura i vertebració municipal. És per això que a partir d'ara hi haurà dos clubs a la ciutat amb el nom de Sant Cugat. El Qbasket Sant Cugat és hereu del projecte socio-esportiu del CB Mira-sol, i és per això que la nova orientació del club respon, sobretot, a motius que no varien el seu llibre d'estil. 'Un club en què tots els santcugatencs puguin jugar a bàsquet', aquesta és la màxima que s'ha encarregat de remarcar el president del club, Quique Aranda. Els canvis, doncs, rauen en deixar enrere l'estigma d'equip 'perdedor', de 'segon plana' que, segons la directiva del club, s'havia establert sobre la marca del CB Mira-sol. Per això, el Qbasket Sant Cugat pretén reforçar l'escola de bàsquet, que estarà dirigida per Jordi Bargalló, mentre que la direcció tècnica anirà a càrrec de Jaume Rovira. En aquest sentit, Quique Aranda reforça la idea de ser un club, per sobre de tot, de Sant Cugat.

Quique Aranda

Hem passat de ser un club de barri a ser 14 equips amb un 98% de gent de Sant Cugat. No fitxem gent de fora, era l'evolució natural del club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les principals novetats presentades aquest dijous s'han articulat en tres direccions. D'una banda, s'ha mostrat el disseny de la nova equipació. Sense abandonar el taronja, distintiu del CB Mira-sol, el color predominant de la primera samarreta passarà a ser el blau cel, acompanyat per primes franges laterals negres i taronges. A la segona samarreta serà el negre el color que domini. Més enllà de les equipacions de joc també s'ha donat a conèixer com serà la samarreta d'escalfament i el xandall. En segon lloc s'han anunciat els patrocinadors i col·laboradors de la nova versió del club, entre els quals hi ha la discoteca Luz de Gas, les empreses HP i Veri o Let's Basket. Uns patrocinadors que faran possible el tercer gran anunci de la presentació, la creació d'un torneig 3x3 tant masculí com femení que aplegui des d'edats preinfantils fins sènior i categoria de pares i mares. El torneig, que aspira a ser una referència a Catalunya, es disputarà el 22 de juny al pav 3, amb un preu d'inscripció de 5 euros per persona que anirà íntegrament destinat a Càritas. Per tot plegat, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, celebra el creixement d'un club amb el qual, diu, s'hi sent molt identificat, però alhora encoratja que Qbasket Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat puguin algun dia unir forces en un sol club.

Xavier Tizón

Ens tocarà atendre les seves peticions, encoratjo UESC i Qbasket Sant Cugat a seure i parlar de l'oportunitat de fusionar-se.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En les properes setmanes es donarà a conèixer, a priori, el nom d'un altre patrocinador, que donaria el principal suport econòmic al club.