Les reunúncies permeten el QBàsquet femení ascendir a Segona Catalana

El QBàsquet Sant Cugat no descarta lluitar per l'ascens a Primera Catalana

Bàsquet

Publicat el 13/jul/13 per Jordi Foix

El sènior femení del QBàsquet Sant Cugat jugarà la temporada vinent a Segona Catalana gràcies a la renúncia d'un equip. Tot i això, el club es mostra ambiciós i, després de la temporada a Tercera Catalana, no descarta lluitar per l'ascens a Primera Catalana. L'entitat santcugatenca té la intenció de mantenir el mateix bloc de la temporada passada.

Després de quedar-se a les portes de l'ascens a Segona Catalana a la pista, la renúncia d'un equip d'aquesta categoria ha fet que la federació hagi donat l'ascens al QBàsquet Sant Cugat. Un ascens que arriba després que les santcugatenques hagin protagonitzat una gran campanya finalitzant en segona posició del grup 7 de Tercera Catalana i arribant a les eliminatòries d'ascens. Una fase que va deixar a les taronges a les portes de ser equip de Segona Catalana. És per això, que el responsable de l'àrea de comunicació del QBàsquet Sant Cugat, Javier Martínez, no descarta que l'equip estigui lluitant per les primeres posicions en la seva estrena a la nova categoria.

Javier Martínez

L'objectiu és valent. Hem fet un pas endavant i volem més. Si podem pujar un altre cop intentarem pujar. No descartem res.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i aquesta novetat l'entitat santcugatenca confia en el mateix bloc de Tercera Catalana i és per això, que en principi, no hi haurà cap alta. Sí és possible que hi hagi alguna baixa més, com la d'Ariadna, que ha marxat al Sant Jordi de Rubí.