La UESC vol ascendir de categoria amb el seu cadet i el jśnior

El junior de la UESC lluitarą per ascendir a Preferent / Font: Unió Esportiva Sant Cugat

Bąsquet

Publicat el 25/jul/13 per Jordi Foix

Els conjunts cadet i jśnior de la Unió Esportiva Sant Cugat lluitaran a finals d'agost per ascendir a Preferent. El jśnior, que buscarą ser un dels sis equips que pugen de categoria, jugarą la fase d'ascens el 30 i 31 d'agost i l'1 de setembre mentre que el cadet buscarą una de les set places que donen l'ascens durant el 30 i 31 d'agost.

Dos equips de la base de la UESC, el jśnior i el cadet, tenen l'oportunitat d'ascendir a una lliga més competitiva com ho és Preferent. El conjunt jśnior ha quedat enquadrat en el grup 1, i s'enfrontarą contra el Bąsquet Sama Vilanova, el Torreforta i la Salle Ploms-Reus 96. Els tres enfrontaments es disputaran el divendres 30, dissabte 31 d'agost i diumenge 1 de setembre. Dels 17 equips que lluitaran per ascendir de categoria el jśnior té l'objectiu de ser un dels sis equips que ho aconseguiran.

També lluitarą per ascendir a Preferent el conjunt cadet. De la mateixa manera que el jśnior, han quedat enquadrats en el grup 1 amb el Montgat i el Sicoris 98. En aquesta categoria la fase final es jugarą el dissabte 31 d'agost i el diumenge 1 de setembre. Dels 15 equips que disputen la fase final el cadet té l'objectiu d'aconseguir una de les set places que donen l'ascens de categoria.