Bargalló i el Qbasket Sant Cugat obtenen el triomf en el debut oficial

El sènior masculí del Qbasket Sant Cugat / Font: Qbasket Sant Cugat

Bàsquet

Publicat el 15/set/13 per Dani Aguilà

El Qbasket Sant Cugat masculi venç en el seu primer partit oficial contra el CB Parets (62-78), en el debut de Jordi Bargalló al capdavant de l'equip. Els santcugatencs han decidit en un gran primer quart i enceten el curs amb un triomf de mèrit contra un equip amb un joc interior físicament poderós. Bargalló s'ha mostrat satisfet amb el joc del seu equip, amb l'encert en el tir exterior i amb el fet de començar guanyant a domicili en una categoria com Tercera Catalana.

Després de la renovació viscuda respecte la temporada passada, no hi ha millor començament que victòria a domicili. El jove Qbasket Sant Cugat s'ha imposat en el primer partit de la història de la nova entitat esportiva, sorgida del CB Mira-sol. El rival presentava el principal perill en el joc interior, molt més contundent que el santcugatenc, però els de Bargalló han imposat un ritme àgil, han pogut córrer i han protagonitzat un bon primer quart per encarrilar el matx (9-23). La defensa zonal dels de Parets ha estat contrarrestada amb l'excel·lent encert en el tir exterior del Qbasket, que ha anotat 10 triples. Només al darrer període s'han apropat els paretans, que han arribat a col·locar-se a set punts, però un parcial final de 8 a 0 dels visitants els ha acabat donant un triomf clàssic. L'entrenador de l'equip santcugatenc, Jordi Bargalló, es mostra satisfet amb el paper del seu equip, sobretot tenint en compte el perfil del rival.

Jordi Bargalló

La setmana que ve el Qbasket debuta al pav 1 de la Rambla del Celler, diumenge a dos quarts de sis de la tarda. El rival serà el CB L'Ametlla.