L'ofensiu Viladecans B, últim rival de la UESC femenina per aquest any

La UESC tancarà l'any amb el Viladecans B

Bàsquet

Publicat el 13/des/13 per Dani Aguilà

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) vol marxar a les vacances nadalenques amb triomf. Per fer-ho, haurà de vèncer a l'última jornada de l'any el Viladecans B, màxim anotador de la categoria, aquest dissabte a un quart de vuit del vespre. Les santcugatenques sumarien així dues victòries consecutives, després del triomf assolit ara fa dos caps de setmana contra el Joventut Esportiva Terrassa (JET) B.

La UESC tancarà el 2013 amb un rendiment meritori en l'any del seu segon ascens a Primera Catalana. A diferència de la primera ocasió a la categoria, a la temporada 2011-12, quan l'equip vermell-i-negre oferia un balanç de dues victòries i nou derrotes, ara les noies entrenades per Germán Simón són vuitenes amb més triomfs, sis, que ensopegades, cinc. Això dóna perspectives més optimistes per afrontar la salvació, una permanència que es vol assegurar el més aviat possible. Per fer-ho, res millor que afrontar les vacances de Nadal amb dues victòries consecutives. Després de superar l'exequip de Simón i algunes de les seves jugadores, el JET B, és el torn de rebre el Viladecans B. El millor atac de la competició visita Sant Cugat amb la intenció d'apropar-se a la part capdavantera de la categoria, una situació que vol evitar la UESC apel·lant al factor local, com afirma el seu entrenador, Germán Simón.

Germán Simón

Juguem a casa, i a casa hem de fer-nos forts. És un partit que ens interessa molt treure'l. Un equip jove, que juga a molts punts, un rival a tenir en compte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de dues setmanes sense competició, Simón té tota la plantilla al complet per disputar el matx.