El cadet de la UESC, a un triomf d'assegurar-se la plaça a Preferent

Imatge d'un partit del cadet 1 de la UESC

Bàsquet

Publicat el 5/mar/14 per Alex Masana

El cadet 1de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) necessita un triomf més per assegurar-se la plaça a la categoria Preferent, màxima categoria del bàsquet català, per la temporada vinent. Els santcugatencs són cinquens a la classificació amb un balanç de tres triomfs i cinc derrotes, i amb una victòria més assoliran el primer objectiu de la temporada.

Va costar en un inici, però el cadet 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat està fent una gran tasca a la categoria Preferent. Els vermell-i-negres van encadenar quatre derrotes seguides contra quatre dels rivals més complicats de la categoria, el Barça, el Joventut de Badalona, el Platges de Mataró i el CB Hospitalet. Un triomf contra el SESE va donar ales als santcugatencs que van sumar tres victòries seguides.

Amb un balanç de 3-5, el cadet 1 de la UESC és cinquè a la taula, empatat amb l'Hospitalet i el Cornellà, que també lluiten per la quarta plaça de la classificació, que dóna accés a la final a quatre del Campionat de Catalunya. De totes maneres, el tècnic vermell-i-negre, Òscar de Paula, se centra només en un objectiu, assolir la quarta victòria que els asseguri la plaça de Preferent per a l'any vinent.

Òscar de Paula

No ens ho esperàvem, però l'objectiu segueix sent les quatre victòries que ens asseguren la plaça de Preferent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La primera opció per assolir aquesta anhelada quarta victòria és contra el CB Hospitalet, aquest dissabte a les quatre de la tarda.