El Manyanet Reus vol justificar la seva posició contra el Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat rep un dels poderosos del grup 1 de Segona Catalana

Bàsquet

Publicat el 15/mar/14 per Dani Aguilà

El Qbasket Sant Cugat femení espera fer-se fort a casa aquest diumenge a les set de la tarda contra el Manyanet Reus. Les reusenques són un dels conjunts més potents del grup 1 de Segona Catalana, ocupant la quarta posició amb 14 victòries. Les de Sant Cugat volen sorprendre un equip, a priori, superior amb la força del factor local.

De les vuit victòries que ha assolit fins aquesta jornada el Qbasket Sant Cugat, sis han estat al pav 1 de la Rambla del Celler. Una dinàmica habitual en un equip recent ascendit, ser sòlids a casa i competir al màxim a domicili. És per això que la salvació de les santcugatenques passa, en bona mesura, per Sant Cugat.

Una salvació matemàtica que és ara a dues victòries. Les de Marta Ollé són 11es, la primera plaça que promociona pel descens, i aquest dissabte reben un dels conjunt que són a la lluita per la promoció d'ascens. El Manyanet Reus és quart, a una sola victòria del tercer classificat, el CB Parets.

Així doncs, objectius diferents per a tots dos equips. Les reusenques han de guanyar si volen seguir optant als llocs privilegiats, mentre que les locals segueixen remant per poder acabar en les places de permanència directa després d'aquestes nou jornades.