El Qbasket femení té la primera oportunitat de certificar la permanència

Imatge d'arxiu del Qbasket femení

Bàsquet

Publicat el 24/mai/14 per Alex Fàbrega

El conjunt femení del Qbasket Sant Cugat dóna el tret de sortida a les fases de permanència a Segona Catalana aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda. Les santcugatenques s'enfronten al Martinenc en una sèrie al millor de tres partits. El conjunt que guanyi aquesta eliminatòria assolirà la permanència i el perdedor disposarà d'una altra oportunitat en la següent eliminatòria.

El Qbasket Sant Cugat femení segueix en la seva lluita per la permanència i després de no assolir-la de forma directa a la lliga té ara l'oportunitat de certificar-la en una eliminatòria. Les blau cel van acabar 12enes a la lliga i s'enfronten al Martinenc en una eliminatòria directa, 13è al grup 4.

El primer partit es disputarà al pav 1 de la rambla del Celler i un triomf de les de Marta Ollé posaria tot de cara a les santcugatenques per seguir a Segona Catalana. El segon partit arribarà la setmana vinent a Barcelona, i en cas d'haver-hi un tercer es tornaria a jugar a Sant Cugat.

L'equip que superi l'eliminatòria mantindrà la categoria mentre que el perdedor tindrà una nova oportunitat en un altre enfrontament directe.