La Unió Esportiva Sant Cugat retalla un 24% el pressupost per al nou exercici

Imatge de recurs

bàsquet

Publicat el 14/feb/12 per Jordi Foix

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) retalla un 24% el pressupost per a l'exercici 2011/2012, que serà de 161.690 euros. L'entitat santcugatenca ha tancat la temporada anterior amb un superàvit de 313 euros. Aquestes xifres les ha presentat el president del club, Valentí Feixas, a l'assemblea general de socis on també ha anunciat els set nous membres de la junta.

La directiva de la UESC s'amplia fins a 15 persones. Valentí Feixas com a president, Joan Minguell, Xavier Palou i Jordi Torrents com a vicepresidents, Sònia Guivernau com a secretària, Javier Clemente com a tresorer, i Enric Bosch, Mercè Florentí, Salvatore Fauzia, Rosa Griera, Xavier Juanicó, Pere Llobet, Mònica Mateu, Patricia Ribes i Carlos Rodríguez com a vocals. Aquesta és una de les novetats per aquesta temporada.

El president de la UESC, Valentí Feixas, també ha explicat les xifres i la situació que viu actualment el club.

Valentí Feixas

Hem aprovat un pressupost de 161.690 euros, un 24% menys que el pressupost anterior. Hem tancat l'exercici amb un superàvit de 313 euros.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






L'assemblea general de socis de la UESC ha tingut lloc aquest dilluns a les instal·lacions del pav-2 de la rambla del Celler.