Robledo (Unió Ciclista Sant Cugat): 'Admetem que els ha donat resultat la pressió i suspenem definitivament la Transcollserola'

Imatge d'arxiu

Ciclisme

Publicat el 7/mar/12 per Carme Reverte

La Transcollserola cicloturista, organitzada per la Unió Ciclista i prevista per a diumenge de la setmana vinent, queda definitivament suspesa. El president de l'entitat, Rafa Robledo, afirma en declaracions a Cugat.cat que 'l'actitud poc col·laboradora i els constants pals a les rodes de l'Ajuntament' els obliga a llançar la tovallola. La junta directiva ha pres aquesta decisió per unanimitat en una reunió extraordinària celebrada aquest dimarts a la nit. A més, Robledo assegura que el club trenca definitivament les relacions amb l'Ajuntament.

Definitivament, la 9a Transcollserola cicloturista no es durà a terme. El màxim responsable del club, Rafa Robledo, assegura que l'entitat ja no és capaç de 'suportar la pressió de l'àrea d'Esports' i afegeix que se sent 'marginada i maltractada'.

Rafa Robledo

La Unió Ciclista Sant Cugat es veu marginada i maltractada i pensem que el millor és suspendre la prova.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Segons Robledo, l'Ajuntament de Sant Cugat ha estat l'únic dels consistoris afectats pel pas de la Transcollserola que ha posat pegues constants a l'organització de la prova, i que la gota que ha vessat el got han estat les últimes peticions de l'àrea d'Esports.

Rafa Robledo

Pretenen cobrar pel servei de policia, 65 euros l'hora per policia, i per la neteja dels lavabos de la Guinardera.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Com a conseqüència, la Unió Ciclista Sant Cugat assegura, a través del seu president, que trenca les relacions amb l'Ajuntament. Però afirma que, com a club, continuarà treballant per la promoció del seu esport amb el suport d'altres entitats.

Rafa Robledo

El coherent és trencar tota relació amb ells. Buscarem aixopluc en la Coordinadora i altres clubs veïns.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Amb motiu d'aquesta decisió, l'entitat convoca aquest dijous a les vuit del vespre una roda de premsa al despatx del Pav 2 de la rambla del Celler.