Roger Adrià, present en els mundials de ciclsime en ruta de Glasgow

El ciclista de Sant Cugat ha estat un dels vuit seleccionats del combinat espanyol


  • Comparteix:

Imatge del ciclista santcugatenc en uan prova / Foto: cedida

Imatge del ciclista santcugatenc en uan prova / Foto: cedida

El santcugatenc Roger Adrià estarà present amb la selecció espanyola en el Mundial de ciclisme que es disputa aquest diumenge. El ciclista del Kern Pharma és un dels vuits seleccionats per viatjar fins a Escòcia on es disputa, enguany, la prova del mundial de ciclisme en ruta. Des d'Edimburg fins a Glasgow, els millors ciclistes del món recorreran els 271 quilòmetres de la cursa que té com a premi per al guanyador, lluir el mallot irisat, que, actualment té el belga Remco Evenepoel.

Per altra banda, el de Sant Cugat ha format part de l'equip ciclista Kern Pharma durant les darreres quatre temporades, on ha aconseguit grans resultats, entre d'ells una dotzena posició a La Flecha Valona o una cinquena posició al Campionat d'Espanya en el 2022. Aquests grans resultats han catapultat a Adrià, qui a finals de temporada deixarà l'equip navarrès, que es de categoria UCI ProTeam, per fitxar-ne per un altre de UCI World Tour, màxima categoria de ciclisme internacional.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.