Cinc jugadors del Club d'Escacs Mirasol disputaran el Campionat de Catalunya sub-12

Escacs

Publicat el 10/mai/06 per Gemma Monreal

Cinc jugadors del Club d'Escacs Mirasol disputaran el Campionat de Catalunya sub-12 a Tarragona. Els infantils del Mirasol s'han classificat per la final d'aquesta competició després d'haver quedat segons aquest cap de setmana al Campionat per comarques de Barcelona. Alfons Macaya, president del Club Escacs Mirasol, es mostra optimista amb les possibilitats de l'equip en aquesta competició.

Miquel Sierra, Nil Ponce, Gerard Santasusana, Roger Macaya i Ignasi Subirà són els cinc santcugatencs que disputaran a finals de maig el Campionat de Catalunya sub-12 d'escacs. A més dels cinc conjunts classificats, Barcelona ciutat i província i un club de cadascuna de les altres 3 demarcacions catalanes, també participen en aquest torneig aquells equips ben classificats i que hi han entrat a través de règim obert. Aquest és el cas dels mirasolencs, que van quedar segons al torneig per equips de Barcelona comarques d'escacs base. Així doncs, 10 equips, formats per 4 jugadors, participaran en aquesta competició. Alfons Macaya, president del Club Escacs Mirasol, es mostra optimista de cara a les posibilitats de l'equip en aquest campionat.

Alfons Macaya

Hem quedat segons a Barcelona comarques i això significa que podem ser optimistes


Es preveu que el campionat sigui força igualat i que les partides siguin molt emocionants. Macaya també creu que tots els equips tindran les seves opcions, però assenyala al Balaguer com un dels favorits.

Alfons Macaya

Potser el Balaguer és un dels favorits, però crec que la competició serà molt igualada.


Aquest Campionat de Catalunya sub-12 d'escacs es disputarà els propers dies 27 i 28 de maig.