Laia Cid, guanyadora del Campionat d'Escacs de Catalunya

La jugadora d'Escacs Sant Cugat ha vençut en 7 de les 8 rondes disputades i s'ha alçat amb el guardó


  • Comparteix:

Imatge de la Laia Cid amb el guardó / Foto: Cedida

Imatge de la Laia Cid amb el guardó / Foto: Cedida

Laia Cid, jugadora del Club d'Escacs Sant Cugat, ha guanyat el Campionat de Catalunya d'Escacs en la categoria Sub-8 que s'ha disputat des de dissabte fins dilluns a Cambrils. Cid ha guanyat 7 de les 8 partides disputades i ha sumat set punts en vuit rondes, ha quedat empatada amb el segon classificat, però en el desempat ha quedat millor classificada i s'ha alçat amb el guardó. Des del club ha explicat que Cid ha mostrat un joc impecable i molt consistent en totes i cada una de les partides, ha jugat 'molt pacientment i esperant sempre el moment precís per atacar, col·locant molt bé les peces, i aprofitant totes les debilitats del rival'.

La victòria de la Laia és una fita històrica per als escacs femenins, ja que només hi havia tres precedents en el que una nena aconseguís guanyar el campionat de la seva categoria. El proper objectiu de la campiona de Catalunya serà lluitar pel Campionat d'Espanya d'escacs Sub-8 que es disputarà a finals de juny a Salobreña, Granada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.