Escacs de nivell

Jaime Cuartas s'ha enfrontat a 45 persones simultàneament

Escacs

Publicat el 27/jun/09 per Pedro Miserachs

El mestre escaquista colombià, Jaime Cuartas, venç a 42 dels 45 participants en les partides simultànies d'escacs organitzada pel Club d'Escacs de Sant Cugat que durant tot el matí han tingut lloc a la plaça del Rei. Només tres dels participants han aconseguit taules amb el gran mestres colombià.

Les partides han començat a les deu del matí (10:00h), i estava previst que hi participessin unes 40 persones, encara que s'han superat les expectatives i s'ha arribat a la xifra de 45.

Molt bon nivell dels participants, que han plantat cara al gran mestre escaquista colombià, Jaime Cuartas, del Club d'Escacs Montcada. Tot i així. s'ha imposat la lògica i Cuartas ha vençut a 42 dels 45 participants. Els tres restants han deixat la partida en taules.

Un contrincant de luxe per a tots els participants, que Manel Andrés, membre del Club d'Escacs de Sant Cugat, ens presenta.

Manel Andrés

És gran mestres internacional. Ha sigut varies vegades campió de Colombia i ens va donar alguna vegada classes en la secció d'Escacs de la Unió Santcugatenca.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pels aficionats als escacs, les activitats continuen aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda (18:30h), amb una simultànea per nens fins a 14 anys al Parc de Can Vernet, amb l'escaquista Cristian Barceló. I dilluns a partir de les sis de la tarda (18:00h), a la plaça del Rei, un torneig de partides ràpides de 5 a 10 minuts.