Els millors escaladors, al rocňdrom Josep Barberŕ

Cartell promocional de la prova

Escalada

Publicat el 15/oct/09 per Joan Garcia

Ester Raventós i Guillem Fernández, en categoria absoluta, Sergi Pujol, en promoció, i Sergi Lambea, en infantil, seran els representants santcugatencs a la darrera prova de la Copa Catalana de dificultat. El rocňdrom Josep Barberŕ acull dissabte aquesta competició.

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) torna a organitzar una altra gran prova d'escalada. El rocňdrom Josep Barberŕ serŕ l'escenari de la tercera i última prova de la Copa Catalana de dificultat. Aquest dissabte es disputarŕ la competició amb la fase prčvia al matí i la final a partir de les cinc de la tarda. Ester Raventós i Guillem Fernández, en categoria absoluta, són els grans dominadors locals. Sergi Pujol, en promoció, i Sergi Lambea, en infantil, debutaran en aquesta competició. El responsable del rocňdrom i de l'escola de muntanya del club, Quim Hernández, es mostra satisfet amb la prova que acollirŕ l'entitat santcugatenca.

Quim Hernández

Estem satisfets amb aquesta prova que organitza el Muntanyenc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









Elena Alemán i Carlos Catani són els actuals líders de la competició. El rocňdrom Josep Barberŕ decidirŕ els nous campions de la Copa Catalana de dificultat.