El Club Muntanyenc tanca la temporada amb 12 podis i bones perspectives de futur


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La secció de muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat ha tancat la temporada amb 12 podis aconseguits en les diferents competicions nacionals i estatals. Berta Martín, campiona d'Espanya i de Copa, ha estat la més guardonada, tot i que d'altres escaladors també han sumat èxits.

La temporada regular ha finalitzat per a la secció de muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat i toca fer valoració. Una campanya en què el club santcugatenc ha obtingut un total de 12 podis, set en campionats de Catalunya i cinc en estatals. Uns premis en què la gran guardonada ha estat l'escaladora Berta Martín, campiona de la Copa i del Campionat d'Espanya, màxims trofeus a nivell estatal. Uns títols que el cap de muntanya del CMSC, Quim Hernández, destaca per la dificultat d'aconseguir-los.

Quim Hernández

La valoració és molt bona. Tot i les lesions i no ser un club punter hem tingut bons resultats, sobretot en la figura de Berta Martí.



Altres escaladors del club amb una actuació destacada han estat Ester Raventós, quarta classificada a la Copa d'Espanya en categoria sub18 o Sergi Lambea tercer a la Copa Catalana de dificultat en categoria sub15. A la mateixa categoria, Simón Padín ha estat subcampió de Catalunya, mentre que en veteranes, Meye Roig s'ha adjudicat el títol i Marc Sánchez ha estat Campió Universitari en Bloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.