Campió de Catalunya 2009?

esquaix

Publicat el 15/oct/08 per Merce Montcusí

El santcugatenc Èric Zabalbeascoa és el recent subcampió de Catalunya sub-17 d'esquaix. Cites com la que disputarà d'aquí dues setmanes amb la selecció espanyola a Bèlgica, contribuiran a l'ambiciós objectiu de ser el número 1 de Catalunya l'any vinent.

El palista santcugatenc, va perdre la final catalana d'enguany a principis de mes contra el cap de sèrie número 1 i jugador del Club Stadium, Rodrigo Seva, per 3 sets a 2. Malgrat el resultat, Zabalbeascoa ho considera una bona experiència, igual que també valora positivament el torneig europeu amb la selecció del proper 30 d'octubre, tot i que a nivell internacional no espera grans resultats.

Èric Zabalbeascoa

L'esquaix a nivell estatal i català no és majoritari, i es fa difícil competir a un alt nivell. Anglaterra i França aporten jugadors que per nosaltres són molt complicats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El jugador del Club Tennis Sabadell s'entrena una hora diària per tal d'aconseguir el repte de ser el millor de Catalunya en la seva especialitat la temporada vinent. De moment, es troba fort físicament i amb moltes ganes d'anar a per totes.