Nous reptes a l'horitzó


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El jugador d'esquaix santcugatenc Eric Zabalbeascoa comença la pretemporada amb la mirada fixada en el Campionat Estatal sub-19 de febrer. Zabalbeascoa ha tancat la present campanya aconseguint el Campionat de Catalunya i un sisè lloc a la Copa d'Espanya en la seva categoria.

El santcugatenc disposa de tres mesos per recuperar forces i preparar la nova temporada, que començarà fort al febrer amb el Campionat Estatal. Zabalbeascoa, conscient de l'alt nivell dels seus contrincants en una prova d'aquesta magnitud, aspira a acabar entre el tercer i quart lloc del campionat.

Eric Zabalbeascoa

Ara estic tornat a fer una mica de pretemporada.


El jugador d'esquaix local va acomiadar-se de la temporada fa unes setmanes aconseguint el sisè lloc a la Copa d'Espanya sub-19, disputada a Jaén. Unes setmanes abans, Zabalbeascoa havia aconseguit l'or al Campionat de Catalunya sub-19. El santcugatenc va pujar al lloc més alt del podi després de vèncer (3-0) contra Joel Jaume a la final.

Al febrer, Zabalbeascoa tindrà el repte de seguir sumant triomfs. La primera cita, al Campionat Estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.