Zabalbescoa intensifica els seus entrenaments

Zabalbescoa es prepara per la nova temporada

esquaix

Publicat el 3/set/09 per Pedro Miserachs

El jugador d'esquaix santcugatenc Erik Zabalbescoa s'està preparant per afrontar aquest mes dues cites molt importants, la Copa d'Espanya sots 19 i el Campionat de Catalunya sots 17. El santcugatenc és un dels màxims favorits per endur-se el català en la seva categoria, la sots 17, on és el número 1 de Catalunya.

Una bona preparació és clau perquè Erik Zabalbescoa afronti amb garanties les dues importants cites que té marcades en el calendari per aquest mes de setembre. Tot i pertànyer a la categoria sots 17, el santcugatenc disputarà la Copa d'Espanya sots 19, on no parteix com a favorit, circumstància que el pot afavorir a l'hora de continuar la seva preparació sense la pressió d'haver d'aconseguir la victòria. La Copa d'Espanya es disputarà el 18 de setembre a Fuengirola, Màlaga.

Una setmana més tard, els dies 25 i 26 de setembre disputarà a Barcelona, al complex de l'Illa Diagonal, el Campionat de Catalunya sots 17 on sí que parteix com a màxim favorit al ser el millor jugador català de la categoria actualment.

De moment, Erik Zabalbescoa, després d'uns dies de descans, es prepara per arribar en plenes facultats a aquests dos campionats.