L'objectiu del Muntanyenc al Campionat del Món d'Estètica és classificar-se per a la fase final

Imatge d'arxiu

estètica

Publicat el 24/mai/12 per Jordi Foix

El conjunt sènior del Club Muntanyenc Sant Cugat participa en la 13a edició del Campionat del Món d'Estètica que es disputa a Cartagena. Davant el gran nivell que hi haurà, l'equip santcugatenc, que serà la primera vegada que participa després que l'any passat fossin de categoria júnior, es marca l'objectiu de superar la ronda preliminar.

Arriba una de les cites clau en el món de l'estètica, el Campionat del Món. El Muntanyenc competirà amb la intenció de firmar una bona actuació amb el sènior, que l'any passat eren júniors, i que van quedar segones al Campionat d'Espanya, que dóna una plaça per disputar el Campionat del Món. Els millors clubs d'estètica es trobaran aquest cap de setmana, en què els conjunts russos i finlandesos parteixen d'inici com a favorits. La competició està dividida en dues jornades, aquest dissabte es disputaran les fases preliminars, mentre que aquest diumenge tindran lloc les finals.

El director de la secció d'estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat, Toni Molina, espera que l'equip superi la fase preliminar.

Toni Molina

Aquí vénen les millors del món. L'objectiu és que ens classifiquem entre els 10 primers i així estar a les finals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La 13a edició del Campionat del Món d'Estètica es disputa aquest cap de setmana a la localitat de Cartagena. Divendres tindrà lloc el sorteig per saber l'ordre de competició de cada club.