El campionat d'Espanya d'estètica de grup aplegarà més de 400 gimnastes a la nostra ciutat


  • Comparteix:

Toni Molina, Xavier Tizón i Tatiana Miroshnychenko

Toni Molina, Xavier Tizón i Tatiana Miroshnychenko

Sant Cugat acollirà aquest cap de setmana la 8a edició del campionat d'Espanya d'estètica de grup on hi participaran fins a 54 equips d'arreu d'Espanya. 430 gimnastes demostraran les seves habilitats en un torneig que és puntuable per al Mundial d'estètica. El campionat estarà dividit en les categories infantil, júnior i sènior. El Club Muntanyenc Sant Cugat, organitzador de la competició, hi participarà amb quatre equips.

Aquest cap de setmana la nostra ciutat serà el centre d'atenció dins el món de la gimnàstica estètica estatal. I és que el Club Muntanyenc organitza la 8a edició del campionat d'Espanya d'estètica de grup. Un torneig que estarà dividit en tres dies. El primer, divendres, tindran lloc els entrenaments oficials. Dissabte al matí, els infantils disputaran la competició preliminar, al migdia se celebrarà la cerimònia inaugural i la desfilada de banderes i a la tarda, les categories júnior i sènior disputaran la competició preliminar. Diumenge al matí es disputaran les finals i al migdia tindrà lloc la cerimònia de clausura i el lliurament de premis.

Un torneig que, per al regidor d'Esports, Xavier Tizón, farà que Sant Cugat sigui el centre d'atenció estatal de la gimnàstica estètica.

Xavier Tizón

Treballem des de la regidoria per assolir fites com la d'aquest cap de setmana. Suposa que, de nou, Sant Cugat vagi més enllà de les nostres fronteres.



De la seva banda, el responsable de la secció de rítmica i estètica del Club Muntanyenc, Toni Molina, considera que, després d'acollir el Mundial i la Copa d'Espanya, organitzar el campionat d'Espanya d'estètica de grup suposa tancar un cicle.

Toni Molina

Vam començar amb el Mundial i ens va sortir molt bé. L'any passat vam organitzar la Copa d'Espanya i volíem tancar aquest cicle amb aquest torneig.


Un Club Muntanyenc que aportarà quatre equips en el torneig, dos sèniors i dos infantils. Molina espera que un dels sèniors aconsegueixi estar entre els tres primers, mentre que l'altre té opcions de finalitzar entre les cinc primeres posicions. Pel que fa als infantils s'espera veure un dels conjunts en el podi i que l'altre, que és més novell, faci un bon paper. En l'acte de presentació també ha estat present la vicepresidenta de la Federació Espanyola de gimnàstica estètica, Tatiana Miroshnychenko, que considera que Sant Cugat és una ciutat important per al món de l'estètica.

Tatiana Miroshnychenko

Tenim equips catalans que hi participen i la gent està molt a gust en aquest pavelló. Crec que és una gran decisió.



La competició, que es disputarà al pav-3 de la rambla de Celler, comptarà amb la presència d'equips vinguts de tota Espanya, on a més dels 20 equips catalans, destaquen 11 de València i nou de Múrcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.