El SantCu convoca els més petits aquest dissabte al 31è Ciutat de Sant Cugat

Imatge del cartell del torneig / Font: SCE

Futbol

Publicat el 6/jun/14 per Carme Reverte

Fins a 24 equips de les categories aleví, benjamí, prebenjamí i patufet competiran aquest dissabte en el 31è Torneig Ciutat de Sant Cugat - 9è Memorial Jaume Tubau de futbol, organitzat pel Sant Cugat Esport. Els partits, des de les nou del matí fins a primera hora de la tarda, es jugaran a la ZEM Jaume Tubau.

La categoria aleví aplega nou conjunts distribuïts en tres grups on, a més del SantCu, competiran Molletense, Bonaire, Vacarisses, Franqueses, Sant Ignasi i Valldoreix. La final de la categoria es jugarà a partir de dos quarts d'una del migdia.

En categoria benjamí la participació es redueix a sis equips, dos grups de tres, on a més dels amfitrions amb dos conjunts hi ha Molletense, Can Rull, Vacarisses i EF Sabadell. Els finalistes jugaran l'últim partit quan faltin cinc minuts per a dos quarts de quatre de la tarda. Els prebenjamins també seran sis equips en competició: SantCu amb dos equips, Molletense, Turó de la Peira, Franqueses i EF Sabadell. La final està prevista per a dos quarts de tres de la tarda.

Per últim, els patufets disputaran un triangular amb la participació de Valldoreix, Jabac i Sant Cugat.