Stòitxkov, Laporta, Saviola: desfilada d'estrelles en la presentació dels equips de la Penya Blaugrana

L'alcalde assegura que l'Ajuntament està treballant en cobrir la tribuna de la ZEM Can Magí


  • Comparteix:

Els jugadors que han disputat el 'partit de les estrelles' de la Penya Blaugrana Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Els jugadors que han disputat el 'partit de les estrelles' de la Penya Blaugrana Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Festa a la ZEM Can Magí amb la presentació dels equips de la Penya Blaugrana Sant Cugat. Són 24 conjunts, amb gairebé 400 futbolistes, que han saltat sobre la gespa en una trobada que ha culminat amb el 'partit de les estrelles', amb jugadors com Hristo Stòitxkov, Javier Saviola, Sergi Barjuan, Gerard López, Jofre Mateu, Òscar López, Jonathan Soriano i el porter Felip Ortíz. S'han enfrontat a un conjunt que és una llegenda al club santcugatenc, l'equip que la temporada 2002-2003 va ascendir a segona regional. El president del Barça, Joan Laporta, ha assistit també a la presentació per sorpresa i ha animat els esportistes a 'viure el futbol amb sentiment' i a 'treballar i ser constants'.



També ha tingut la paraula l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, que ha assegurat que l'Ajuntament està treballant per fer possible la cobertura de la tribuna de la ZEM Can Magí. Per la seva banda, el president de la Penya Blaugrana, Josep Maria Félez, enguany ha decidit no fer peticions al govern municipal: "No demano res, espero gaudir de les seves promeses", ha dit a l'alcalde.

La presentació dels equips del club té lloc al març perquè és quan hi pot assistir Hristo Stòitxkov. L'exfutbolista del Barça és el president d'honor de les escoles de futbol que porten el seu nom i que estan vinculades a l'entitat santcugatenca. "Sant Cugat sempre està al meu cor", ha dit qui va ser una peça clau del Barça durant els anys 90.

La Penya Blaugrana està formada per 24 equips, tots ells masculins: dos prebenjamins, quatre benjamins, cinc alevins, sis infantils, quatre cadets i tres juvenils.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.