El Futbol Sala Sant Cugat comença la temporada amb un empat a Andorra

El Futbol Sala Sant Cugat ha iniciat amb un empat la lliga

Futbol

Publicat el 20/set/14 per Albert Prat

El Futbol Sala Sant Cugat ha empatat (4-4) a la pista del Sant Julià de Lòria en el seu retorn a Tercera Divisió. Tot i avançar-se en el marcador dues vegades, els de Jaime Martínez no han pogut fer-se amb els primers tres punts de la temporada. Adrià Peiró, Alex Katib per partida doble i Enric Sánchez han marcat els gols dels vermell-i-negres.

El matx ha començat bé pel Futbol Sala Sant Cugat, que s'ha avançat per 0 a 2 amb gols de Peiró i Katib, però el Sant Julià ha aconseguit capgirar completament el marcador amb tres gols consecutius per posar-se 3 a 2. Alex Katib ha aconseguit empatar abans del descans.

A la represa, Enric Sánchez ha tornat la iniciativa als vermell-i-negres gràcies a una bona jugada trenada però, en un contraatac, els andorrans han anotat l'empat a 4 definitiu. Els de Jaime Martínez ho han intentat i han disposat de bones ocasions per endur-se els tres punts, però el marcador no s'ha mogut.

El capità del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, assegura que, tot i la manca de preparació, estan satisfets amb el seu joc.

Jordi Palau

Encara ens falta una mica de preparació per adaptar-nos al nou entrenador i als nous sistemes, però en general estem contents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana que ve, els vermell-i-negres visiten l'Alheña a la segona jornada de Tercera.