El Junior perd a domicili davant un efectiu Vista Alegre

El Junior ha perdut al camp del Vista Alegre

Futbol

Publicat el 5/oct/14 per Joan Garcia / Alex Fàbrega

El Junior perd (2-0) al camp del Vista Alegre a la cinquena jornada del grup 3 de Segona Catalana en un matx on els locals han sentenciat el partit a la primera mitja hora de joc. Els de Paco Carballo trenquen una dinàmica de dos triomfs consecutius. Els santcugatencs se situen a mitja taula.

El partit ha començat malament per al Junior quan en el minut 2 de partit Jonatan Izquierdo ha estrenat el marcador per als visitants. Els blau-i-negres, que venien de dues victòries consecutives, es veien obligats a remuntar com ja havien fet la setmana passada davant el Marianao Poblet. Aquest cop, però, no han pogut anotar ràpidament per igualar i ha estat en el minut 34 quan Ricardo Longone ha fet el 2 a 0 que posava les coses encara més difícils per als homes de Paco Carballo.

Amb el partit coll amunt el tècnic blau-i-negre ha tret un equip més ofensiu amb la incorporació de Moretones i Cortés en el descans i de Mayol i Català poc després. Tot i l'equip més atacant, el Junior ha trobat el camí del gol i el resultat no ha variat en tot el segon temps. El conjunt sancutagentc es queda aturat en els sis punts a mitja taula.

El proper compromís del Junior serà la setmana vinent a casa quan rebran el Sant Joan Despí.