L'Olímpyc Floresta millora l'inici de lliga de la temporada passada

Imatge de la plantilla de l'Olímpyc Floresta d'aquesta temporada

Futbol

Publicat el 14/oct/14 per Alex Fàbrega

L'Olímpyc Floresta 2014-15 suma vuit punts més que la temporada passada després d'haver-se disputat cinc jornades en el grup 3 de la Segona Divisió B. El balanç d'aquest curs és de tres victòries i dues derrotes mentre que l'any passat els blau-i-negres només havien tret un empat i encaixat quatre derrotes.

L'Olímpyc ha començat la segona temporada consecutiva a la Segona Divisió B amb uns números molt superiors als de la seva estrena. La temporada passada els homes dirigits per Xaloc Rion eren penúltims amb només un punt després d'haver-se jugat cinc partits. Enguany han sumat nou punts de 15 possibles i són cinquens, empatats amb el Manresa, quart. Mentre l'objectiu de la temporada passada era la permanència, ara passa per millorar registres i provar d'acabar la lliga entre els vuit primers.

A aquestes alçades l'Olímpyc es trobava a cinc punts de la permanència i no va guanyar el primer partit fins a la setena jornada. En aquesta temporada els blau-i-negres estan sis punts per sobre del descens que el marca el Bellsport amb només un triomf. Per explicar aquesta dinàmica, el tècnic de l'equip, Xaloc Rion, es refereix a un inici de calendari més assequible per al seu equip, així com al fet que els seus jugadors coneixen millor els mecanismes després d'una temporada junts.

Xaloc Rion

Hem de tenir en compte el calendari, encara no hem jugat contra els sis primers. Molts dels automatismes, a més, ja estan assumits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'equip florestà ha incorporat quatre jugadors nous, el porter Guillem Luid i els jugadors de pista Eduard Garcia, David Oliva i Gerard Casas, tot i que l'últim encara no ha debutat per lesió.