El Sant Cugat Esport femení busca trencar la mala ratxa al camp del la Cava

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

Futbol

Publicat el 25/oct/14 per Alex Fàbrega

El conjunt femení del Sant Cugat Esport visita aquest diumenge a les dotze del migdia el camp del la Cava en la sisena jornada del grup 1 de Primera Divisió. Les vermell-i-negres arriben al matx després de tres partits sense guanyar, però amb la moral alta després d'igualar un desavantatge de tres gols en l'últim partit de lliga.

El SantCu femení va començar la temporada amb victòria, però des d'aleshores no ha tornat a sumar els tres punts. El triomf contundent davant el Santboià (1-5) va anar seguit de dues derrotes davant el Camp Clar (2-7) i del Sant Vicenç (2-0). En l'últim partit de lliga les vermell-i-negres van començar perdent per 0 gols a 3 davant el Molins de Rei, però van ser capaces de treure l'orgull per acabar sumant un punt en igualar el matx.

El la Cava arriba amb un balanç lleugerament superior amb dues victòries, un empat i una derrota, però sense haver guanyat encara cap partit com a locals. El SantCu és cinquè per la cua amb 4 punts, però els seus perseguidors han disputat un partit més que les santcugatenques.