El FS Sant Cugat supera el Viladecans a domicili i segueix segon a la taula

Imatge d'arxiu del FS Sant Cugat en un partit d'aquesta temporada

Futbol

Publicat el 25/oct/14 per Alex Fàbrega

El FS Sant Cugat segueix invicte a la lliga després de superar el Viladecans (3-5) en la sisena jornada del grup 2 de Tercera Divisió. El conjunt santcugatenc ha mostrat la seva superioritat marxant al descans amb un clar 0 a 3 tot i que en el segon temps els locals s'han posat 2 a 4. En els últims instants els homes de Jaime Martínez han sentenciat amb el gol d'Enrique Broto i han acabat rebent l'intranscendent tercer gol local. Els vermell-i-negres sumen el quart triomf en sis jornades.

El Futbol Sala San Cugat s'ha avançat en el marcador en el minut 14 amb gol del debutant Victor Fortea i abans del descans Jordi Alcoriza i Enrique Broto han posat el contundent 0 a 3. A la represa, Pol Calvo ha incrementat l'avantatge visitant, però a partir d'aleshores el Viladecans s'ha posat les piles. En el minut 23 Javier Sánchez ha fet el primer gol i quan només en restaven nou Pol Calvo en pròpia porta ha donat emoció al partit després de fer-se el 2 a 4. Amb el partit encès, els santcugatencs no han perdut la cara al partit i Enrique Broto semblava sentenciar en el minut 36. Immediatament després els locals han tornat a marcar, però ja no els quedava temps i els vermell-i-negres han sumat el segon triomf consecutiu.

El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, considera que han patit una mica amb el 2 a 4, però que el seu equip ha sabut gestionar els moments més complicats.

Jaime Martínez

Hem patit perquè s'han posat a prop en el marcador. Hem controlat el matx, es pateix pel resultat, però hem gestionat bé els moments.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El proper partit dels santcugatencs serà la setmana vinent a casa davant l'Esplugues, rival directe per a l'ascens.